додому Новини Черкащина На Черкащину насувається негода

На Черкащину насувається негода

0

Сибірський антициклон «Хав’єр», який на Черкащині встановив зимовий характер погоди, втрачає свої позиції. До нашого регіону проривається «капосний» циклон, який в останні дні зумовив у Європі цілий комплекс небезпечних явищ: сильний вітер, опади, які місцями переходили у сніг, ожеледні явища.

Вже зараз західні райони Черкащини відмічають ожеледь та погіршення видимості до 1 км. Протягом дня атмосферний розділ поступово охопить всю область, інформує у Facebook начальник Черкаського обласного гідрометцентру Віталій Постригань.

Очікується сніг, мокрий сніг місцями з дощем, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця.

Такі погодні умови ускладнюватимуть рух транспорту. Комунальним та дорожнім службам варто бути готовими до прибирання снігу, обробляння доріг та тротуарів протиожеледними сумішами. Учасникам дорожнього руху слід бути уважними та обережними.

Зіткнення середземноморського циклону із виступом сибірського антициклону призведе до збереження такої складної погодної ситуації у найближчі три-чотири доби. Щодо температури повітря, то вона зазнає коливань, але в цілому буде в межах 3 градусів морозу 2 градусів тепла.

Як повідомляв сайт vikka.ua, понад 3,5 тисяч черкащан уже зробили щеплення від грипу.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version