додому Новини Черкащина На Черкащину надходить мокрий сніг і посилений вітер

На Черкащину надходить мокрий сніг і посилений вітер

0

З початку зими на Черкащині вже випало 121 мм опадів переважно у вигляді снігу або 135% норми за зиму. Мала кількість відлиг вже 9 декад поспіль зберігає в області сніговий покрив, що є рідкістю для останніх років.

У вівторок 12 лютого погоду Черкащини ускладнить циклон з Балкан, який рухатиметься через Україну на північний схід. Про це інформує начальник Черкаського обласного гідрометцентру Віталій Постригань.

12 лютого на Черкащині чекають дощ, мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу а також посилений вітер 7-12 м/с, подекуди пориви 15-20 м/с. Температура впродовж доби -1…+4º. На дорогах буде мокро та слизько.

Вночі 13 лютого атмосферні фронти цього ж циклону ще підкинуть трохи мокрого снігу, вдень опадів уже не чекають. Температура повітря впродовж доби -3+2º, посилений вітер збережеться. На дорогах і тротуарах буде ковзанка.

З четверга і до кінця тижня на погоду впливатиме антициклон, похолодає. Морози посиляться, вночі -4…-9º, вдень -3…+2º, істотних опадів не очікується. На дорогах ожеледиця.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на автодорогах Черкащини встановили радари вимірювання швидкості.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version