додому Новини Черкащина На Черкащину йдуть хрещенські морози

На Черкащину йдуть хрещенські морози

0
хрещенські морози
korusno-znatu.in.ua

Синоптики прогнозують хрещенські морози з температурою вночі -4..-9º, вдень 0..-5º. Про це повідомив на своїй фейсбук-сторінці директор Черкаського гідрометцентру Віталій Постригань.

Промайнула перша половина календарної зими, яка «похизувалася» 16-18º морозами, сніговим покривом висотою 8-10 см, з надмірною кількістю опадів у грудні, сильним вітром 19-22 м/с, різкими коливаннями температури повітря та атмосферного тиску у січні.

Значних змін у синоптичній ситуації на цьому тижні не прогнозуємо. Циклони продовжують «керувати» атмосферою, тому погода залишиться нестійкою, з рвучким вітром, в окремі дні він досягатиме небезпечних значень 17-22 м/с. Проте коливання атмосферного тиску будуть менш інтенсивними, відлиги – слабшими, а морози – сильнішими.

Найближчої ночі атмосферні фронти проявлять себе мокрим снігом та снігом, вдень інтенсивність опадів зменшиться. На дорогах ожеледиця. дискомфорту додаватиме рвучкий вітер 17-22 м/с. Температура вночі 3-8º морозу, вдень 1-6º морозу.

На свято Водохреще, 19 січня, яке завершує цикл новорічних свят, очікується морозна погода з температурами вночі -4..-9º, вдень 0..-5º.

Надалі 20 січня теплий атмосферний фронт чергового циклону, принесе опади та підвищення температури повітря: вночі 1-6º морозу, вдень 3º морозу – 2º тепла.

21-22 січня знову розпочнеться зниження температури на фоні сильного вітру та невеликого снігу. Температура вночі 4-9º морозу, вдень 0-5º морозу. Навіть невеликі опади на фоні температурних коливань провокуватимуть ожеледицю на дорогах та тротуарах.

Як повідомляла vikka.ua, на Черкащині затримали автовикрадача

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version