додому Новини Черкащина На Черкащині з’явився ще один пункт для лісового відпочинку

На Черкащині з’явився ще один пункт для лісового відпочинку

0
lis-ck.gov.ua

Розвиток лісового туризму, підтримка у належному стані рекреаційних пунктів, що знаходяться на території держлісфонду – актуальне питання сьогодення не лише для лісівників, а й для громадськості.

Саме тому ДП «Лисянський лісгосп» активно створює мережу пунктів відпочинку в лісових масивах, будуючи нові, доглядаючи та оновлюючи вже існуючі рекреаційні пункти.

Про це повідомляє пресслужба Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Одним із таких місць є рекреаційний пункт «Шампань» (GPS-координати 49.22433, 31.03994), розташований у Шевченківському лісництві (кв. 63, вид. 15). Для комфортно відпочинку відвідувачів, лисянські лісівники встановили тут дві альтанки, дві гойдалки, пісочницю, вбиральню, контейнер для сміття, оновили інформаційні аншлаги, територію довкола огородили парканом.

«Все для людей! Залишається лише насолоджуватися рідною природою та відпочивати у тихому затишному куточку, шанувати та берегти зроблене для комфорту», – зазначають лисянські лісівники.

Нагадуємо, що для швидкого та зручного орієнтування координати всіх рекреаційних пунктів лісівники Черкащини нанесли на Google Maps. Тож для зручності радимо зберегти посилання та за нагоди скористатися ним.

Як повідомляв сайт vikka.ua, чигиринські лісівники облаштували протипожежну водойму для забору води.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version