НовиниНа Черкащині з’явиться ще один ваговий контроль вантажівок

На Черкащині з’явиться ще один ваговий контроль вантажівок

-

- Advertisment -

Черкаська обласна влада вирішила придбати ваговий комплекс. Про це під час засідання громадської ради при Службі автодоріг у Черкаській області 17 березня повідомив заступник голови обласної держадміністрації Костянтин Омаргалієв. Зазначимо, віднедавна Служба автомобільних доріг і облавтодор перебувають під його кураторством.

"Проблема перевантаження вантажівок, що курсують дорогами області є. Ще торік Прем’єр-міністр пообіцяв нам шість вагових комплексів, які ми досі чекаємо з нетерпінням. Тому для того, щоб закрити це питання ми спланували будівництво майданчика під ваговий комплекс на золотоніському кільці. Вчора виїжджали туди робочою групою, щоб розрахувати його зручне розташування. Також ми ухвалили рішення, що придбаємо ваговий комплекс самі на умовах співфінансування. Але для цього ще треба отримати субвенцію з районів і провести тендер на його закупівлю. Якщо робити все оперативно, це займе 2-2,5 місяці. Це те, що ми хочемо зробити своїми силами", – зазначив Костянтин Омаргалієв.

Нагадаємо, вантажівки, що перевозять набагато більше ваги, ніж це витримують автошляхи, додають свій вклад у проблему національного масштабу. На Черкащині через примус компаній-перевізників перевантажувати автівки керманичі вантажівок перекривали ділянки доріг на трасах Умань-Одеса та Умань-Миколаїв.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині водія фури оштрафували на тисячу євро.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Тальному планують «закрити» садочок: батьки йтимуть на сесію по справедливість

У Тальному, Черкаської області, місцева влада має намір оптимізувати кілька дитячих садочків. Зокрема, три дитячі садочки в селах Романівка,...

Літо прийшло, чекаємо дощу — черкаський синоптик

У минулі вихідні середня добова температура перевищила позначку + 15°. На Черкащину, із запізненням на три доби, прийшло метеорологічне...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x