НовиниЧеркащинаНа Черкащині знову орудують шахраї від імені податківців

На Черкащині знову орудують шахраї від імені податківців

-

- Advertisment -

Черкащан попереджають про активізацію шахраїв. Ті видають себе за податківців, телефонують до керівників підприємств чи підприємців та вимагають матеріальну винагородуза невтручання в господарську діяльність.

Неабияку активність зловмисників зафіксовано нещодавно у Звенигородському районі, повідомляє пресслужба ГУ ДПС у Черкаській області.

Невідомі особи телефонують з номерів 0508863343 та 0501339794 і за так зване не проведення перевірки або лояльність до платника податків пропонують директору підприємства чи підприємцю  платити певну суму на картку Ощадбанку 5167802013619397.

У Головному управлінні ДПС у Черкаській області вкотре наголошують, що службові особи Головного управління ДПС у Черкаській області, його територіальних органів жодних вказівок збирати гроші від свого імені чи від імені довірених осіб не давали та давати не можуть.

Проте, як свідчить практика, частина громадян та суб’єктів підприємницької діяльності не перевіряють інформацію і надають грошові кошти зловмисникам, які представляються службовими особами податкової служби, та в очах громадськості кидають тінь та негативно впливають на честь та ділову репутацію працівників ДПС загалом.

ГУ ДПС у Черкаській області звертається до платників податків бути обачними, не піддаватися на провокації, а у разі отримання інформації про такі пропозиції, вчинення протиправних дій від імені працівників органів ДПС під виглядом працівників ДПС або нібито від їх імені негайно повідомити відповідний підрозділ Національної поліції у Черкаській області за номером телефону 102.

Як повідомляв сайт vikka.ua, скандальний тендер на штучну ялинку для Черкас призупинено.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x