додому Новини На Черкащині знизився рівень підліткової злочинності (ВІДЕО)

На Черкащині знизився рівень підліткової злочинності (ВІДЕО)

0

Підлітки все рідше стають учасниками крадіжок, хуліганства та незаконного заволодіння транспортними засобами, розповіла на прес-конференції в. о. начальника сектору кримінальної міліції у справах дітей обласного управління міліції Юлія Суденко.

– За останні 7 місяців працівники КМСД склали 1228 адміністративних протоколи, значна частина яких стосується невиконання батьками своїх обов’язків. До адміністративної відповідальності притягнули 569 осіб. З98 протоколів пов’язані зі вчиненням насильства у сім’ї, 4 з них стосуються неповнолітніх. Також 54 дорослих притягнули до відповідальності за доведення неповнолітніх до стану сп’яніння, повідомила Юлія Суденко.

Серед основних причин, що спонукають дітей до злочинів, низький матеріальний достаток у родині, неповна сім’я, неконтрольованість з боку рідних, низький рівень житлових умов, наголосила в. о. начальника сектору КМСД.

З 25 травня по 31 серпня 2014 року на території області проводять оперативно профілактичні заходи з метою попередження вчинення кримінальних правопорушень і правопорушень стосовно дітей і дітьми – операція "Літо-2014", повідомила Юлія Анатоліївна. Також, працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей проводять рейди з метою виявлення фактів незаконного продажу алкоголю та тютюну неповнолітнім. 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version