додому Новини Черкащина На Черкащині зміниться вартість проїзду у поїздах приміського сполучення

На Черкащині зміниться вартість проїзду у поїздах приміського сполучення

0

За погодженням з обласними державними адміністраціями в межах регіональної філії "Одеська залізниця" ПАТ УЗ буде підвищено вартість проїзду пасажирів у поїздах приміського сполучення. Відтак, з 1 липня 2017 року вартість проїзду буде збільшено на 15% відносно до діючої на Черкащині. Про це повідомляє прес-центр регіональної філії "Одеська залізниця".

Таке рішення було прийнято у зв’язку з високим рівнем збитковості приміських перевезень, який не дає можливості залізничникам у повному обсязі виконувати оновлення рухомого складу, підвищувати комфортність та якість обслуговування пасажирів, а також зростання цін на енергоносії, подорожчання матеріалів тощо.

Залежно від дальності поїздки вартість повного квитка в приміському сполученні на території Черкащини становитиме від 8,60 грн. на перших 5 км і до 46 грн. на 400 км. Проїзд для дітей віком від 6 до 14 років, як і раніше, становитиме 75% від вартості проїзду дорослого пасажира, а студенти так само користуватимуться 50% пільгою згідно з чинним законодавством.

Такі зміни також розповсюджуватимуться на Кіровоградську область.

Як повідомляв сайт vikka.ua, загроза ускладнення руху потягів на Черкащині минула.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version