додому Новини Черкащина На Черкащині живе чоловік, який їсть собак (ВІДЕО)

На Черкащині живе чоловік, який їсть собак (ВІДЕО)

0

У селі Львівка на Черкащині чоловік уже кілька років їсть собак. Навіть більше, місцеві жителі ще й, начебто, підгодовують шкуродера, приносячи непотрібних і безпритульних чотирилапих. Про це йдеться в сюжеті НТН.

Чоловіка звати Дмитро Рябчун. Він ніде не працює через проблеми зі здоров'ям, і грошей на нормальну їжу не має, тому і змушений їсти собак.

Черкащанин зовсім не соромиться своєї специфічної "дієти", пояснюючи, що згідно з Конституцією України, людське життя і здоров'я – понад усе.

У той же час, деякі сусіди Рябчуна дуже бояться відпускати на дорогу своїх домашніх улюбленців. Розповідають, що про його спосіб життя знає все село, і навіть сусідні, але ніхто нічого не робить.

Представники місцевої влади заявили, що хотіли відправити чоловіка в інтернат, але добровільно залишати своє житло він не хоче.

У поліції, коли дізналися про шкуродера, то внесли відомості про випадки вбивства собак в Єдиний реєстр судових розслідувань. Незабаром відкриють кримінальне провадження за жорстоке поводження з тваринами.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Смілі врятували песика, який опинився на тонкій кризі серед озера.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version