НовиниЧеркащинаНа Черкащині завершився чемпіонат Держприкордонслужби з кульової стрільби (ФОТО)

На Черкащині завершився чемпіонат Держприкордонслужби з кульової стрільби (ФОТО)

-

- Advertisment -

Протягом чотирьох днів на базі Головного центру підготовки особового складу спортсмени-прикордонники демонстрували свою майстерність у влучній стрільбі з автомату. Центр перепідготовки та підвищення кваліфікації особового складу Головного центру взяв активну участь у організації проведення змагань та розміщенні понад 100 військовослужбовців з усіх органів та підрозділів прикордонного відомства. Відмітимо, що чемпіонат присвячений пам’яті генерал-майора Ігоря Момота та всім прикордонникам, які героїчно загинули, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність на сході України. Про це інформує пресслужба Головного центру.

Під час кожного дня серед учасників змагань точилася запекла боротьба. Вони збирали та розбирали автомати Калашникова на швидкість, виконували стрільби зі зміною магазина, з обмеженням часу та після фізичного навантаження. Окрасою змагань стала "Воєнізована естафета 4х1 км", під час якої кожен з чотирьох учасників команди по черзі біг 1 км та стріляв з автомату по мішені. Судді уважно слідкували за спортсменами та нараховували бали за час та влучність стрільби.

За результатами Чемпіонату з кульової стрільби перше місце посіла команда Східного-регіонального управління. Друге місце виборола команда Західного регіонального управління. Третє призове місце дісталося команді Північного-регіонального управління.

Переможців та кращих спортсменів-прикордонників у змаганнях урочисто нагороджено кубками, медалями і грамотами. Керівництво Держприкордонслужби та Головного центру щиро вітає переможців чемпіонату та бажає спортсменам вдосконалення майстерності, досягнення найвищих спортивних вершин та нових звершень.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Сході помер прикордонник із Черкащини.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах видаватимуть гуманітарну допомогу для тваринок-переселенців

Черкаська обласна організація Українського Червоного Хреста за підтримки Humane Society International (HSI) розпочинає видачу корму для тварин, які зі...

Внаслідок ДТП загинув рятувальник зі Звенигородщини

Сьогодні, 7 травня, попрощалися з рятувальником Віктором Гончаром, який загинув у результаті дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомляє пресслужба ГУ...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x