додому Новини Черкащина На Черкащині завершили ремонт одного із автошляхів (ФОТО)

На Черкащині завершили ремонт одного із автошляхів (ФОТО)

0

У Черкаській області підрядною організацією було проведено поточний ремонт ділянки дороги Т-24-03 у межах Черкаського району. Виконано ремонтні роботи на найпроблемніших ділянках автошляху у селі Мошни. Про це повідомляє прес-служба САД у Черкаській області.

Зокрема, було проведено ліквідацію вибоїн гравійних покриттів, влаштовано основу дорожнього одягу з щебенево-піщаної суміші товщиною 12 см. Також влаштовано вирівнюючий шар асфальтобетонної суміші на площі понад 5,6 тис. кв. м, проведено планування узбіч автогрейдером та вручну. Вартість робіт склала 2,5 млн. грн., які були профінансовані з державного бюджету.

 

Подальше продовження робіт на автодорозі Т-24-03 Орадівка-Христинівка-Жашків-Корсунь-Шевченківський-Мошни у межах Черкаського району можливе лише за умов надходження цільової субвенції з бюджетів Черкаського району чи з обласного бюджету.

Цього року, з бюджету Черкаського району, на відміну від інших районів області, не виділялися кошти на ремонт автодоріг державного значення. Також продовження ремонтних робіт можливе за умов надходження додаткового фінансування з державного бюджету.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині розпочали дрібний ремонт дороги державного значення.

Ми не набридаємо. У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version