НовиниЧеркащинаНа Черкащині завершили комісійний огляд доріг (Фото)

На Черкащині завершили комісійний огляд доріг (Фото)

-

- Advertisment -

Завершився весняний комісійний огляд доріг загального користування державного значення та підходів до залізничних переїздів у Черкаській області.

Про це повідомляє пресслужба САД у Черкаській області.

Весняний комісійний огляд доріг проводиться щороку для того, аби визначити стан експлуатаційного утримання шляхів після закінчення зимового сезону та належної підготовки їх до літнього періоду експлуатації.

На балансі Служби автомобільних доріг у Черкаський області перебуває 32 автодороги державного значення загальною протяжністю 1750,2 км, їх утримання здійснюють чотири підрядні організації.

Під час весняного огляду дорожники з патрульними фіксували стан покриття проїзної частини – наявність ям, осідань, колійності та інших дефектів, а також узбіч, смуги відведення, придорожніх територій, тротуарів, автопавільйонів, технічних засобів організації дорожнього руху. Перевіряли облаштування ділянок з підвищеною аварійністю, стан смуг відведення та стоянок.

Окрім цього із працівниками Укрзалізниці дорожники проінспектували стан залізничних переїздів та підходів до них, особливо тих, через які здійснюється автобусний рух.

Під час планового огляду дорожники виявили 303 дорожні знаки, які потребують заміни та 116 напрямних стовпчиків. Окрім цього необхідно відремонтувати 3,1 км металевого бар’єрного огородження, відновити 860 км дорожньої розмітки, ліквідувати понад 400 тис. кв. метрів ямковості та інших деформацій покриття, на 300 км вирубати поросль, спланувати 250 км узбіччя та ліквідувати 54 самостійно влаштованих з’їздів. Виявлені недоліки будуть усунуті підрядними підприємствами протягом будівельного сезону.

З початку 2021 року підрядні організації вже ліквідували понад 48 тис. кв. метрів ямковості на ділянках доріг загальною протяжністю 58 км. Роботи з ліквідація руйнувань покриття виконуються гарячою асфальтобетонною сумішшю та із застосуванням повітряно-струменевої технології.

Також, встановлено та замінено 266 дорожніх знаків та 204 напрямних стовпчиків, відремонтовано 1,4 км бар’єрного огородження. Роботи продовжуються.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на травневі свята в Черкасах запрацюють фонтани.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x