додому Новини Черкащина На Черкащині затримали вантажівку, яка перевозила фальсифікований алкоголь (ФОТО)

На Черкащині затримали вантажівку, яка перевозила фальсифікований алкоголь (ФОТО)

0

Співробітниками Уманського районного відділення поліції на 212-му км автодороги Київ-Одеса за порушення правил дорожнього руху було зупинено вантажний автомобіль. Про це повідомляє сектор комунікації ГУ НП у Черкаській області.

В ході поверхневого огляду транспортного засобу, на який водій надав дозвіл, у вантажному відділенні автомобіля правоохоронці виявили ємності різного об’єму, від яких відчувався різкий запах спирту. Відповідних дозвільних документів на вантаж водій не надав.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу відділення поліції. Вантажний автомобіль, в якому знаходилося 4 бочки ємністю 200 літрів кожна з рідиною, що за своїми зовнішніми ознаками нагадує спирт, 15 каністр по 20 літрів кожна та 8 опечатаних ємностей з рідиною невідомого походження було доставлено до відділення поліції.

Як зазначив водій вантажівки походження даної рідини йому невідоме, товар йому не належить, а сам чоловік здійснює лише його транспортування з міста Києва до Одеси. Достовірність його слів буде з’ясовано в ході досудового слідства.

За фактом незаконного транспортування з метою збуту підакцизного товару відкрито кримінальне провадження. Санкція передбачає обмеження волі на строк до трьох років, з конфіскацією незаконно виготовленої продукції. Розпочато досудове розслідування.

Як повідомляв сайт vikka.ua, правоохоронці затримали черкащанина, який викрадав паливо з потягів.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version