НовиниЧеркащинаНа Черкащині затримали вантажівку, яка перевозила фальсифікований алкоголь (ФОТО)

На Черкащині затримали вантажівку, яка перевозила фальсифікований алкоголь (ФОТО)

-

- Advertisment -

Співробітниками Уманського районного відділення поліції на 212-му км автодороги Київ-Одеса за порушення правил дорожнього руху було зупинено вантажний автомобіль. Про це повідомляє сектор комунікації ГУ НП у Черкаській області.

В ході поверхневого огляду транспортного засобу, на який водій надав дозвіл, у вантажному відділенні автомобіля правоохоронці виявили ємності різного об’єму, від яких відчувався різкий запах спирту. Відповідних дозвільних документів на вантаж водій не надав.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу відділення поліції. Вантажний автомобіль, в якому знаходилося 4 бочки ємністю 200 літрів кожна з рідиною, що за своїми зовнішніми ознаками нагадує спирт, 15 каністр по 20 літрів кожна та 8 опечатаних ємностей з рідиною невідомого походження було доставлено до відділення поліції.

Як зазначив водій вантажівки походження даної рідини йому невідоме, товар йому не належить, а сам чоловік здійснює лише його транспортування з міста Києва до Одеси. Достовірність його слів буде з’ясовано в ході досудового слідства.

За фактом незаконного транспортування з метою збуту підакцизного товару відкрито кримінальне провадження. Санкція передбачає обмеження волі на строк до трьох років, з конфіскацією незаконно виготовленої продукції. Розпочато досудове розслідування.

Як повідомляв сайт vikka.ua, правоохоронці затримали черкащанина, який викрадав паливо з потягів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x