НовиниКриміналЧеркаські правоохоронці затримали коригувальників

Черкаські правоохоронці затримали коригувальників

-

- Advertisment -
Черкаські правоохоронці затримали двох жителів Донеччини, які інформували противника про місцезнаходження систем HIMARS та підрозділів ЗСУ. Про це інформує прес-служба Черкаської обласної прокуратури.
Повідомлено про підозру у колабораційній діяльності двом пособниками держави-агресора, які надавали допомогу ворогу у веденні бойових дій проти Збройних Сил України (ч. 7 ст. 111-1 КК України.)
За даними слідства двоє жителів Донецької області передавали представникам силового крила терористичної організації «донецька народна республіка» інформацію та точні координати про місце дислокації підрозділів ЗСУ, розташування реактивних систем залпового вогню HIMARS та іншої української військової техніки на території Донецької області.
Під час слідчих дій один із фігурантів надав показання щодо своєї причетності до інкримінованого йому злочину, у тому числі про передачу окупантам точних координат системи водопостачання міста Селидове, на території Донецької області, внаслідок чого військовослужбовцями РФ завдано ракетного удару по зазначеним системам. Наразі у місті обласного значення відсутнє постачання води.
У ході обшуків за місцем проживання вказаних осіб вилучено комп’ютерну техніку, мобільні телефони та флеш-накопичувачі, на яких містяться докази їхньої допомоги російським окупантам та терористам «ДНР».
На цей час одному підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави, іншому – поміщення до психіатричного закладу.
Досудове розслідування та оперативний супровід у кримінальних провадженнях забезпечується співробітниками Управління Служби безпеки України в Черкаській області.
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x