НовиниКриміналНа Черкащині затримали два автомобілі із 300 літрами спирту

На Черкащині затримали два автомобілі із 300 літрами спирту

-

- Advertisment -

На блокпосту золотоніські правоохоронці зупинили двох водіїв, які перевозили спиртову суміш невідомого походження. Загалом вилучено понад три сотні літрів невідомої рідини з різким запахом спирту. Слідчі відкрили два кримінальних провадження, інофрмує пресслужба Поліції в Черкаській області.

24 травня на блокпосту біля села Благодатне, Золотоніського району правоохоронці зупинили автомобіль Volkswagen. За кермом перебував 50-річний житель Чорнобаю. Під час перевірки автомобіля у салоні авто поліцейські виявили 44 пластикових ємкостей з характерним запахом спирту, без акцизу та відповідних документів.

Через декілька хвилин, на тому ж місці, поліцейські зупинили ще один автомобіль марки Hyundai, за кермом якого перебував 43-річний черкащанин. Під час перевірки транспортного засобу у багажному відділенні поліцейські виявили 19 пластикових ємкостей з аналогічною рідиною, також без акцизу та відповідних документів.

На місце події прибула слідчо-оперативна група, яка вилучила із двох автомобілів понад 300 літрів  спирту. Вилучене направили на експертне дослідження.

Наразі, за обома фактами, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Шкільні ліги на Черкащині: районний етап змагань перетнув екватор

На Черкащині розпочався третій тиждень районного етапу національного проекту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч». Про це повідомляє пресслужба Черкаської ОВА. Змагання...

У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я (ВІДЕО)

Стійкість молоді – сила нації. У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я. Інформує ВІККА. Важливо підтримувати...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x