НовиниКриміналНа Черкащині засудили двох хлопців, які жорстоко вбили людину

На Черкащині засудили двох хлопців, які жорстоко вбили людину

-

- Advertisment -

Черкаським апеляційним судом залишено без змін вирок Черкаського районного суду від 9 січня 2020, яким неповнолітнього визнано винним і засуджено за викрадення людини (ч. 3 ст. 146 КК України). Він відсилить у в’язниці 6 років 6 місяців.

Також суд апеляційної інстанції засудив до 14 років позбавлення волі його спільника. Той вчинив злочини, передбачені ч. 2 ст. 115,  ч. 2 ст. 289, ч. 3 ст. 146 КК України, ч. 1 ст. 185 КК України. Щодо засудженого застосували конфіскацію всього належного майна.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Черкаської області.

Так, було встановлено, що 17-річний хлопець зі своїм 21-річним товаришем насильно запхали потерпілого до багажника його машини. Старший зловмисник відібрав у нього мобільний телефон та ключі від машини. Щоб приховати свій злочин повнолітній хлопець жорстоко побив чоловіка, від яких останній помер. Опісля цього зловмисник імітував дорожньо-транспортну пригоду за участю потерпілого.

Доводи сторони захисту, яка оскаржила рішення суду першої інстанції, визнано безпідставними, наразі вирок суду набрав законної сили з моменту проголошення.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині чоловік вбив чотиримісячного сина – подробиці вбивства немовляти на Черкащині.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Шкільні ліги на Черкащині: районний етап змагань перетнув екватор

На Черкащині розпочався третій тиждень районного етапу національного проекту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч». Про це повідомляє пресслужба Черкаської ОВА. Змагання...

У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я (ВІДЕО)

Стійкість молоді – сила нації. У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я. Інформує ВІККА. Важливо підтримувати...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x