НовиниНа Черкащині зареєстрували організацію, що сповідує дияволопоклонство (документи, фото)

На Черкащині зареєстрували організацію, що сповідує дияволопоклонство (документи, фото)

-

- Advertisment -

На Черкащині в Державній реєстраційній службі пройшла реєстрацію перша в Україні і на всьому пострадянському просторі релігійна громада, яка сповідує дияволопоклонство.

Організація має назву "Божичі" (Церква Сатани). Керує нею киянин Сергій Небога. Про свою реєстрацію організація повідомила на власному сайті, додавши документи.

Також на сайті зазначено, що у Вальпургієву ніч, з 30 квітня на 1 травня цього року, на земельній ділянці, що належить "Божичам", був відкритий закладений роком раніше триповерховий Храм темних богів.

Утім, як повідомив російському виданню "НГР" голова організації Сергій Небога, будівля поки ще не до кінця завершена – купол лише готується до установки на зрубну будову. Храм темних богів збудовано, згідно з документами, на Смілянщині.

– Релігійна організація має власні книги та іконографічні зображення. "Чорний Псалтир" – протилежний аналог церковного, а також бісівський молитвослов, – перераховує Небога. – Чорні ікони, найбільш відомі: "Пеклова Трійця" (Сатана, Велигор, Верзаул – Князі Великі); "Іродіан з немовлям Іродом", "Ірод", "Око Диявола", "Абар", "Аржун Непереможний", "Княже Велигор", "Мафава".

Фотографії цих ікон викладені на сайті громади і в акаунті Небоги в соцмережах.

– Багато наших свят перетинаються або безпосередньо залежать від християнських, – розповідає голова громади про її обрядовості. – Передбачається ведення щоденної служби, а також проведення релігійних заходів, таких як, наприклад, чорне вінчання, посвята, розхрещення… На території Храму є невелика свічкова майстерня, майстерня з виготовлення адописних образів, обрядове вогнище, лазня, побутові споруди, присадибне господарство тощо.

Нижче подаємо документи, що наводять на своєму сайті "Божичі".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Танцювали, співали і дарували квіти: у Черкасах гімназистки долучилися до спільноти панянок (ВІДЕО)

Уже 10 років у черкаській гімназії № 9 практикується роздільне навчання початкової школи. У дівочих класах - панянки, у...

Черкащанка отримала посвідчення майстра спорту України 

Боксерці з Черкас Вікторії Боярченко вручили посвідчення майстра спорту України. Про це повідомили у пресслужбі Черкаської міської ради. Вікторія Боярченко...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x