додому Новини Черкащина На Черкащині запрацювала відеофіксація практичного іспиту з водіння (Фото)

На Черкащині запрацювала відеофіксація практичного іспиту з водіння (Фото)

0

На Черкащині, як і по всій Україні, змінилася процедура складання практичного іспиту на право керування транспортним засобом.

Вона стала ще більш прозорою, адже перебіг екзамену почали фіксувати за допомогою відеокамер, що встановлюються в екзаменаційному авто. Про це інформує пресслужба Регіонального сервісного центру МВС в Черкаській області.

"Таке нововведення допомагає уникнути можливих суперечностей під час складання іспиту та уникнути корупційної складової. Відтепер, у разі непорозумінь між кандидатом у водії та екзаменатором, перший має змогу оскаржити результати іспиту, адже кожен його етап можна переглянути в запису", – прокоментував нововведення начальник РСЦ МВС у Черкаській області Володимир Андрущенко.

За його словами, минулого 2019 року сервісними центрами в нашому регіоні було видано 24922 посвідчення водія, з яких 11083 посвідчень водія, видано вперше. За цей же період 2819 громадян замінили свої ПВ після втрати або викрадення, а 11020 осіб їх обміняли в зв`язку з відкриттям інших категорій.

Також в минулому році 238 черкащан отримали міжнародні посвідчення водія.

Як повідомляв сайт vikka.ua, п’яний водій врізався в електроопору в Черкасах.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version