додому Новини Черкащина На Черкащині «заморозили» об’єкти «Великого будівництва»

На Черкащині «заморозили» об’єкти «Великого будівництва»

0
Стадіон у Ватутіному

Кошти, які мали піти на реконструкції і ремонти шкіл, садочків, стадіону та очисних споруд, нині направляються на інші потреби. Наприклад, на будівництво фортифікаційних споруд. Про це повідомив голова Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець у коментарі «Суспільному».

Фото – Суспільне Черкаси

Через війну реконструкцію семи соціальних об’єктів, які раніше йшли під маркою «Велике будівництво», довелося «заморозити». “Вони не фінансуються. Усе, що пов’язане з капітальним будівництвом разом із поточними та середніми ремонтами, призупинене. Згідно з відповідною постановою визначені пріоритети, куди ми сьогодні витрачаємо кошти. Пріоритетним наразі є будівництво фортифікаційних споруд”, – зазначив Ігор Табурець.

Так, заморозили будівництво стадіону у Ватутіному, очисних споруд в Чорнобаї та Шполі, двох шкіл у Драбові та на Уманщині, будинку культури в Умані.

Стадіон у Ватутіному

Будівництво стадіону у Ватутіному розпочали ще у 2021 році. Цьогоріч його мали завершити. Вдалося зробити поле із штучного покриття, баскетбольний майданчик та встановити огорожу.

У Драбові школу мали відремонтувати до 1 вересня 2022 року. Проте востаннє працівників бачили 23 лютого. З того часу недобудованим стоїть спортивний зал. Діти проводять заняття фізкультурою у початковій школі.

Не завершили реконструкцію очисних споруд у Чорнобаях. Якщо цього не зробити, то може статися екологічне лихо. Через це постраждають кілька сіл, серед яких Великі та Малі Канівці, Іркліїв, Скородистик.

Коли продовжать реконструкції, поки що невідомо.

Приєднуйтеся до телекомпанії ВІККА:

Читайте новини на сайті: https://www.vikka.ua

Підписуйтеся на Telegram: https://t.me/vikka_news

Коментуйте в Facebook: https://www.facebook.com/TelekanalVIKKA

Дивіться в Instagram: https://www.instagram.com/vikka_tv

Підтримайте донатами: А-банк 5375235110071785

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version