додому Новини На Черкащині зафіксували 141 порушення правил полювання

На Черкащині зафіксували 141 порушення правил полювання

0

У Черкаській області зафіксували 141 порушення правил полювання. Відтепер, порушення  фіксуватимуть за допомогою відеозйомки. Про це інформують у прес-службі Черкаського управління лісового та мисливського господарства.

За словами головного спеціаліста відділу Володимира Рибалка, фіксують випадки застосування порушниками правил полювання фізичної сили і навіть зброї стосовно працівників лісової охорони та єгерської служби.

Так, трагічний випадок в Лубенському лісгоспі під час сутички з браконьєрами загинув директор підприємства Тарас Охріменко.

– Використання відеокамер дозволить убезпечити наших працівників та дасть змогу довести їх правомірні дії в судах, у разі потреби. Крім того, буде посилено патрулювання для забезпечення охорони державного мисливського фонду, до складу рейдових груп обов’язково входитимуть працівники МВС, – розповів Рибалка.

З початку року складено 141 протокол на порушників правил полювання. Накладено штрафів – 21762 гривень, з них стягнуто – 18056. Найбільше протоколів склали в зоні діяльності Золотоніського лісгоспу – 19 шт та Звенигородського – 18.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version