додому Новини Черкащина На Черкащині заборонили вхід «носіям російської мови»

На Черкащині заборонили вхід «носіям російської мови»

2

У розважально-туристичному комплексі «Зерноленд», що в Чигиринському районі, заборонений вхід «живим носіям російської мови». Відповідне оголошення керівники комплексу розмістили на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

Вони вважають, що не можна говорити мовою агресора, знаючи українську. У коментарях до посту люди почали підтримувати таку ініціативу. Дехто, правда, уточнив, чи приймається за українську – «суржик», адже є люди з різних регіонів України.

«Тільки дурні можуть підтримувати і говорити мовою ворога, який щодня вбиває сотні українців», – зазначила Тетяна Лавриненко.

Розважально-туристичний комплекс «Зерноленд» розташований у селі Івківці колишнього Чигиринського району.

2 КОМЕНТАРІ

  1. Повна дурня.., на воду дути непотрібно..Не мова чи язик робить людей нелюдами..Наші казнокради, зрадники та інший непотреб мову знали добре.., між іншим

  2. Це дуже важливо і правильно! Щоб говорити, чи мова має значення, потрібно добре знати нашу історію. На протязі декількох століть московити знищували українську мову,бо знали, що без мови немає нації, немає народу, немає країни. Наразі, не було б мовного питання — не було б війни. А в краю Холодноярських героїв заборона всього москальського — це логічно і вчасно!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version