НовиниЧеркащинаНа Черкащині за добу згоріли три автомобілі (ФОТО)

На Черкащині за добу згоріли три автомобілі (ФОТО)

-

- Advertisment -

За останню добу працівники рятувальної служби загасили три автомобілі та запобігли розповсюдженню вогню на житловий будинок. Про це на сторінці у Facebook повідомила прес-служба Управління Державної служби з НС у Черкаській області.

4 жовтня о 12:17 у Золотоноші по вулиці Шевченка на стоянці загорівся автомобіль. Ще до прибуття на місце події співробітників Служби порятунку вогонь встиг охопити салон легковика та його двигун. Було з’ясовано, що причиною пожежі стала несправна електропроводка.

5 жовтня о 00:20 у Черкасах на вулиці Чорновола також під час стоянки загорівся автомобіль. До прибуття рятувальників вогонь повністю охопив машину та поширився на ще один, розташований поруч, легковик.

Черговий караул 1-ої Державної пожежно-рятувальної частини зумів зупинити розповсюдження полум’я та врятувати передню частину другої машини. Також рятувальники запобігли загоранню житлового будинку, коло якого горіли автомобілі. Вогонь встиг пошкодити лише оздоблення одного з балконів.

На місці пожежі працюють спеціалісти дослідно-випробувальної лабораторії аварійно-рятувального загону спеціального призначення. За попередніми даними причиною нічної пожежі став підпал.

Як повідомляв сайт vikka.ua, в Умані на ходу загорілася автівка.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

7 тисяч доларів за фіктивний діагноз: на Черкащині затримали адвоката

На Черкащині правоохоронці затримали адвоката, його підозрюють у вимаганні грошей за встановлення фіктивного діагнозу отримання “хворим” групи інвалідності. Повідомляє...

У Черкасах збирають кошти, щоб кікбоксер поїхав на змагання

У Черкасах збирають кошти, щоб черкаський кікбоксер Ростислав Кирилюк зміг потрапити на тренувальні збори і взяти участь у змаганнях....

Цікаве:

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...

Як розвиток військових технологій в Україні допоможе перемогти агресора

Сергій Токарєв розповів, чому потрібно швидко розвивати Military Tech...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x