додому Новини На Черкащині за добу двічі гасили пожежі в дачних кооперативах (ФОТО)

На Черкащині за добу двічі гасили пожежі в дачних кооперативах (ФОТО)

0

Протягом доби 2 травня на Золотоніщині через необережне поводження з вогнем виникли дві пожежі на території дачних кооперативів. Про це повідомляє прес-служба Управління ДСНС у Черкаській області.

О 17:35 рятувальники отримали повідомлення про пожежу надвірної споруди на території дачного кооперативу в селі Хвильово-Сорочин. Ще до прибуття вогнеборців вогонь встиг охопити металевий вагончик та пошкодити покрівлю. Ліквідували пожежу рятувальники з 8-ої Державної пожежно-рятувальної частини та Деньгівського лісництва.

Як вдалося з’ясувати, пожежа виникла через залишене без нагляду вогнище. Сильний поривчастий вітер поширив вогонь на суху траву, а вже по ній і на споруду.

Ще одне повідомлення рятувальники отримали о 01:25 із села Коробівка. Цього разу пожежа сталася від мангалу, який господар після приготування шашликів не загасив. Жарини потрапили на суху рослинність, а згодом і на металевий вагончик та складені поряд дрова.

Рятувальники, що прибули на виклик, швидко ліквідували загорання, проте врятувати надвірну споруду, яку на той час вже повністю охопив вогонь, не вдалося.

Як повідомляв сайт vikka.ua, 10 черкаських рятувальників візьмуть участь у "Євробаченні".

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version