НовиниБезпекаНа Черкащині встановлюють наданий Чехією міст

На Черкащині встановлюють наданий Чехією міст

-

- Advertisment -
Адміністрація державних матеріальних резервів Чеської Республіки допомагає Укравтодору. Вона передала вже 4 металеві тимчасові мости, за допомогою яких покращують транспортне сполучення в регіонах. Про це повідомляє Укравтодор.
Один із переданих чехами мостів встановлюють на дорозі Р-10 Черкаси – Чигирин – Кременчук. Наразі влаштовано підходи до мосту, монтують прогонові конструкції. Це 36-метровий двоповерховий двостінний армований мостовий настил з консольним та пішохідним мостом.
Металеві конструкції майбутнього мосту монтують поруч з основним мостом через річку Росава.
До початку війни стан мосту був визначений непрацездатний. А через ракетні обстріли мосту через річку Дніпро наразі там діють вагові обмеження. І якщо легкові автівки ще можуть рухатись як в бік Черкас, так і в сторону Полтавщини, то для вантажівок альтернативних шляхів може не залишитись.
– На жаль, війна кардинально змінила будівельний сезон 2022, – говорить перший заступник Голови Укравтодору, Андрій Івко. – Щодо тих об’єктів, котрі потребували капремонту у цьому році, змушені вживати оперативні заходи. Чеська Республіка допомогла Україні тимчасовими мостами. Один був встановлений на Київщині для потреб наших військових. Другий міст монтуємо у Черкаській області. Тимчасова переправа допоможе не допустити транспортний колапс на дорозі Р-10. Вона сполучає не лише прилеглі населені пункти, а й 3 області: Кіровоградську, Черкаську і Полтавську.
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У центрі Черкас водій маршрутки зухвало порушив ПДР (ВІДЕО)

Патрульні притягнули до відповідальності водія громадського транспорту за порушення ПДР. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Черкаської області. Нещодавно в...

“Можливі підтоплення у верхів’ї Кременчуцького водосховища” – Ігор Табурець

Найближчі кілька днів, унаслідок пропуску води через каскад дніпровських водосховищ і рясних дощів, можливі підтоплення заплав і понижених прирічкових...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x