додому Новини Черкащина На Черкащині встановлено межі майже половини населених пунктів

На Черкащині встановлено межі майже половини населених пунктів

0

На сьогодні за проектами землеустрою встановлено межі 425 адміністративно-територіальних одиниць (49,7%) Черкащини, зокрема 2020 року – 88.

Відомості про межі внесено до Державного земельного кадастру (ДЗК), інформує пресслужба Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області.

Найбільше встановлено меж населених пунктів на Жашківщині, де залишилося тільки два об`єкти, а також у Христинівському (32 н. п. із 35, або 91,4%) і Смілянському (31 н. п. із 38 – 81,6%) районах.

Головне управління Держгеокадастру у Черкаській області продовжує здійснювати заходи щодо встановлення меж адміністративно-територіальних одиниць, зокрема вже вкотре звертається до райдержадміністрацій, районних і сільських рад про необхідність проведення зазначених вище робіт, адже саме місцеві ради мають виділити кошти зі своїх бюджетів для встановлення меж населених пунктів.

У Черкаській області обліковується 855 населених пунктів, а саме: міста обласного значення – 6, міста районного значення – 10, селища міського типу – 15, села – 824.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Уряд підвищив державні соціальні стандарти та гарантії.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version