НовиниЧеркащинаНа Черкащині всі новоутворені ОВК розпочали свою роботу вчасно...

На Черкащині всі новоутворені ОВК розпочали свою роботу вчасно (ФОТО)

-

- Advertisment -

Усі сім окружних виборчих комісій на Черкащині провели перше засідання вчасно. На всіх засіданнях, що відбулися 11 квітня, зібрався кворум, повідомляє ОПОРА.

На перших засіданнях п’ятьох окружних виборчих комісій зібралися всі чотирнадцять членів ОВК, ще на двох ОВК 195 та №199 були присутні по дванадцять членів комісій. З усіма відсутніми вдалося зв’язатися. Члени ОВК №195 пояснили свою відсутність поважними особистими причинами, відсутні представники окружної виборчої комісії №199 – послалися на хворобу.

На ОВК №194, 196, 197, 198 та 200 прийшли всі 14 членів комісій.  Як повідомляють спостерігачі ОПОРИ, всі засідання пройшли спокійно і згідно з календарним планом.

Члени комісій прийняли присягу, а також ухвалили інші питання порядку денного, як-от: затвердження календарного плану, графіку чергувань, розподілення обов’язків між членами ОВК та затвердження списку найманих працівників.

"Хочеться нагадати, що члени комісій зобов’язані дотримувати Конституції при підготовці та проведенні виборів, окрім того, виконувати рішення виборчої комісії та обов'язки, покладені на них згідно з їхнім розподілом у комісії. Наголошую, члену виборчої комісії під час виконання своїх обов'язків забороняється агітувати, а також публічно оцінювати діяльність кандидатів на пост Президента України та суб'єктів виборчого процесу", – зазначив координатор спостереження Громадянської мережі ОПОРА за виборами у Черкаській області Захар Колісніченко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у черкащан лишилося кілька днів на зміну місця голосування.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x