додому Новини Черкащина На Черкащині вшанували пам’ять героїв-прикордонників (ФОТО)

На Черкащині вшанували пам’ять героїв-прикордонників (ФОТО)

0

В Оршанці військові вшанували пам’ять героїв-прикордонників, які загин уст під час обстрілів на Сході. Про це повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

Сьогодні минають п’яті роковини з трагічного дня, коли у Маріуполі автомобільна колона прикордонників Головного центру в районі заводу "Азовсталь" була обстріляна із засідки.

Військовослужбовці прямували до управління Донецького прикордонного загону, щоб змінити своїх колег з навчального закладу. Обстріл вівся з автоматів, гранатометів та снайперської зброї. Військовослужбовці почали відстрілюватися та дали відсіч ворогу, але внаслідок бойового зіткнення загинуло 5 прикордонників, ще 7 отримали поранення.

Так, під час обстрілу загинули: старшина Сергій Єпіфанов, прапорщик Володимир Гречаний, підполковник Віталій Вінніченко, підполковник Микола Зайцев та працівник Олександр Островський.

Увесь особовий склад Головного центру підготовки особового складу в знак вшанування пам’яті прикордонників, які віддали своє життя за волю та незалежність України, провів пам’ятний захід-реквієм. Наприкінці військовий капелан Отець Олександр провів молебень за загиблими захисниками України.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Тальнівщині вшанували ветеранів та пенсіонерів Державної прикордонної служби.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version