НовиниОсвітаНа Черкащині влаштували свято Олімпійського прапора

На Черкащині влаштували свято Олімпійського прапора

-

- Advertisment -

Відбулась урочиста церемонія відкриття ХVІ зимового Європейського юнацького олімпійського фестивалю-2023. З нагоди такої події відділення НОК України в Черкаській області днями організувало свято Олімпійського прапора на кількох локаціях. Про це повідомляють у Відділені НОК України в Черкаській області.

Долучилися до урочистого підняття Олімпійського стягу учасники обласних змагань з легкої атлетики в приміщенні – спортсмени з різних куточків регіону. Таким чином у місцевому легкоатлетичному манежі дистанційно привітали учасників фестивалю та побажали їм гарних результатів.

Святковий захід відбувся й на льодовій ковзанці «Слайз» на території КП «МСК Дніпро» (Центральний стадіон), де тренується секція хокею з шайбою. Юні хокеїсти також стали учасниками церемонії підняття Олімпійського прапора на честь юних українців – учасників Європейського юнацького олімпійського фестивалю.

Олімпійський осередок Черкащини також подякував спортсменам за участь в урочистостях та вручив їм символічні подарунки.

Нагадаємо, змагання – XVI зимовий Європейський юнацький олімпійський фестиваль – проходять в італійському регіоні Фріулі-Венеція-Джулія і у сусідніх країнах — Австрії та Словенії. З 21 по 28 січня юні олімпійці з Європи віком від 14-ти до 18-ти років розіграють 59 комплектів нагород у 12-ти видах спорту.

На престижному мультиспортивному форумі Україну представлятимуть 27 юних атлетів, які виступатимуть у 9-ти видах спорту: біатлоні, лижних гонках, фристайлі, гірськолижному спорті, лижному двоборстві, стрибках на лижах з трампліна, фігурному катанні на ковзанах, шорт-треці та сноубордингу.

Читайте також:

Сьогодні, 26 січня 2023 року, заплановані технічні роботи, тому деякі будинки залишаться без холодного водопостачання.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Повітря у Черкасах забруднене формальдегідом, діоксидом азоту, аміаком

У Черкасах щоденно досліджують якість атмосферного повітря. Про результати роботи відповідної лабораторії пишуть на сторінці Черкаського обласного гідрометцентру. Проби...

У Черкасах прокуратура захистила ще один історичний будинок (ФОТО)

Прокурори Черкаської обласної прокуратури захистили в суді ще один історичний будинок, який розташований по бульвару Шевченка в центральній частині...

Цікаве:

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...

Як розвиток військових технологій в Україні допоможе перемогти агресора

Сергій Токарєв розповів, чому потрібно швидко розвивати Military Tech...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x