НовиниЧеркащинаНа Черкащині визначили "спортивних" стипендіатів

На Черкащині визначили "спортивних" стипендіатів

-

- Advertisment -

Двадцять найрезультативніших атлетів з олімпійських та не олімпійських видів спорту, а також інваспорту Черкащини отримуватимуть річні стипендії з обласного бюджету. Кращих комісійно відбирали на засіданні в ОДА під головуванням заступника очільника області Костянтина Омаргалієва. Про це повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

У 2019 році обласні спортивні стипендії отримуватимуть 11 представників з олімпійських видів спорту, 6 – з не олімпійських, а також троє з категорії "інваспорт". Всі вони показали високі результати на змаганнях торік. Загалом до розгляду подали 47 претендентів з-поміж спортсменів області.

"Цього року ми маємо нагоду відзначити двадцятьох перспективних спортсменів Черкащини річними обласними стипендіями, – зазначив Костянтин Омаргалієв. – Таку спортивну стипендію започаткували у 2012 році. Відтоді, у співпраці й за підтримки обласної ради, вдалося її якісно й кількісно покращили. Наше профільне управління проаналізувало недостатній рівень забезпечення наших атлетів та винесло відповідне клопотання на розгляд депутатів облради, у результаті чого торік ми збільшили кількість стипендіатів з 15 до 20 осіб".

Відтак стипендіатами стали: Іван Тищенко (веслування академічне), Ілля Ковтун (гімнастика спортивна), Мирослав Гончар (бокс), Анастасія Ковальчук (бокс), Віталій Новаковський (велосипедний спорт), Валерія Шарова (веслування на байдарках і каное), Тетяна Костоглодова (кінний спорт), Денис Нечипоренко (легка атлетика), Дарія Шаріпова (стрільба кульова), Наталія Чепурна (стрільба кульова), Діана Залевська (фестування), Анастасія Сапсай (боротьба самбо), Роман Щербатюк (кікбоксинг WAKO), 14. Ярослав Некоз (кікбоксинг WAKO), Вадим Петрович (спортивне орієнтування), Олег Данілов (армспорт), Анна Гиря (грепплінг), Володимир Дорошенко (армспорт), Олександр Денисенко (стрільба кульова) та Максим Коваль (легка атлетика).

Як повідомляв сайт vikka.ua, стрілки Черкащини успішно розпочали цьогорічний змагальний сезон.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні зупинили водія “під кайфом”, у якого не було права кермування 

У Черкасах патрульні виявили водія автомобіля з ознаками наркотичного сп'яніння та без прав кермування. Повідомляє патрульна поліція Черкаської області. Патрулюючи...

Майже 200 черкаських аграріїв залучили кредити на розвиток господарства

З початку року 197 аграріїв Черкаської області отримали понад 805 млн гривень банківських кредитів на розвиток господарств. Про це...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x