НовиниНа Черкащині визначили переможців конкурсу "Учитель року-2017" (ФОТО)

На Черкащині визначили переможців конкурсу "Учитель року-2017" (ФОТО)

-

- Advertisment -

Підсумки обласного конкурсу "Учитель року-2017" підвели на Черкащині. Визначили переможців в чотирьох цьогорічних номінаціях. Про це vikka.ua повідомили у прес-службі Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників.

Так, найкращим учителем з інформатики визначили Тетяну Соколюк із Черкаської спеціалізованої школи №28, з біології – учителя Христинівської спеціалізованої школи Наталію Рибачок, з музичного мистецтва – учителя Смілянської ЗОШ №10 Олену Пітенко. А найкращим учителем початкових класів стала Алла Созонтова – учитель Монастирищенського НВК "Ліцей-ЗОШ "Ерудит". Ці вчителі виборюватимуть перемогу на всеукраїнському рівні. Приз глядацьких симпатій здобула Наталія Рибачок.

Як зазначив перший заступник голови облдержадміністрації Віталій Коваль, для переможців всеукраїнського конкурсу в обласному бюджеті передбачена винагорода в розмірі 20 тисяч гривень.

Учасники фіналу обласного конкурсу пройшли низку випробувань: заочних та стаціонарних.

"Зараз частково змінилися умови участі у конкурсі "Учитель року", – розповідає ректор Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників Наталія Чепурна. – Частину конкурсних завдань учасники мали виконати в інтернет-режимі. Хто їх вдало виконав – потрапив до стаціонарного етапу. За такою ж схемою відбуватиметься і всеукраїнський тур. Лише 12 найкращих учителів зі всієї України потраплять до стаціонарного фіналу".

Учителі пройшли нелегкий шлях до фіналу: здобуди перемогу на місцях, підготували педагогічну ідею, створили педагогічний сайт, провели майстер-класи, відкриті уроки, презентували свою ідею та захистили проект.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаська школярка перемогла на Всеукраїнському конкурсі "Україна та НАТО: сучасний погляд української молоді".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Смілі та Умані прощатимуться із загиблими бійцями 

Смілянська та Уманська громади проведуть в останню путь військових. На фронті загинули Олексій Зелененко та Олександр Думенко. Про це...

У Чигирині представили художню виставку «Христос Воскрес! Воскресне Україна!»

Напередодні Великодня в музеї Богдана Хмельницького у м. Чигирин розпочала роботу тимчасова виставка «Христос Воскрес! Воскресне Україна!». Про це...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x