додому Новини Освіта На Черкащині визначили кращого спортсмена січня-2023

На Черкащині визначили кращого спортсмена січня-2023

0

Експертна комісія, зваживши на вагомість та результати змагань, переможцем місяця визначила Ростислава Голубовича. Про це повідомляють у Відділені НОК України в Черкаській області.

Олімпійський осередок Черкащини й цьогоріч продовжує традицію відзначення кращих спортсменів регіону за підсумками виступів на міжнародних та всеукраїнських змаганнях. У січні на звання кращого претендували троє спортсменів: стрілець Сергій Куліш, легкоатлет Ростислав Голубович та триатлет Володимир Шерстов.
Експертна комісія, зваживши на вагомість та результати змагань, переможцем місяця визначила Ростислава Голубовича.

Ростислав Голубович, кандидат у майстри спорту України, став учасником Командного чемпіонату України з легкої атлетики в приміщенні, що проходив наприкінці січня. Спортсмен посів третє місце змагань з бігу на 400 метрів. Його результат – 49,88 с. Тренує Ростислава Олександр Старовойтов.

Читайте також:

У грудні 2022 року в Черкасах провели благодійний вечір професійного боксу в пам’ять про спортсменів, які віддали свої життя за Україну та її незалежність. Під час турніру зібрали кошти для купівлі автомобіля, який вже допомагає виконувати бойові завдання захисникам на передовій.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version