НовиниЧеркащинаНа Черкащині визначили кращих спортсменів лютого та березня

На Черкащині визначили кращих спортсменів лютого та березня

-

- Advertisment -

Комісія при відділенні НОК України в Черкаській області відновила свою діяльність і визначила кращих спортсменів за підсумками двох останніх місяців. Попри війну, черкаські атлети відстоювали честь країни на престижних міжнародних змаганнях і виборювали нагороди, аби на весь світ майорів синьо-жовтий прапор та звучав гімн України. Повідомляють на сайті відділення НОК України в Черкаській області.

Вдало та результативно в період лютого та березня виступили черкащани – гімнаст Ілля Ковтун та боксерка Кароліна Махно. Саме вони й стали кращими спортсменами лютого-2022 та березня-2022 на Черкащині відповідно.

Ілля Ковтун
Ілля Ковтун

Ілля Ковтун взяв участь в етапі Кубка світу зі спортивної гімнастики, що відбувся 24-27 лютого в Німеччині. Спортсмен виборов дві нагороди: підняв український прапор на найвищу сходинку п’єдесталу, здобувши золото на паралельних брусах. Також гімнаст поповнив свою скарбничку сріблом на кінь-махах.

Кароліна Махно
Кароліна Махно

Кароліна Махно в березні стала учасницею чемпіонату Європи з боксу серед спортсменів віком до 22 років у Хорватії. Вона стала чемпіонкою Європи, виборовши перемогу у фіналі змагань.

Іллю Ковтуна та його тренера Ірину Надюк, Кароліну Махно та її тренера Андрія Мальованого олімпійський осередок Черкащини відзначить грошовими преміями.

Довідково:
Ілля Ковтун – заслужений майстер спорту України. Фіналіст Олімпійських ігор-2020. Бронзовий призер чемпіонату світу з гімнастики спортивної (Японія-2021). Бронзовий призер чемпіонату Європи з гімнастики спортивної (Швейцарія-2021). Переможець серії Кубка світового виклику 2020-2021 на вільних вправах, кінь-махи та паралельних брусах. Лідер чоловічої збірної команди України.
Кароліна Махно – майстер спорту України міжнародного класу. Чемпіонка Європи з боксу серед молоді (Італія-2018). Багаторазова срібна призерка чемпіонатів світу та Європи з боксу (Тайбей–Тайвань-2015, Угорщина-2015, Німеччина-2016, Болгарія-2017, Угорщина-2018). Багаторазова чемпіонка України.

Як повідомляла раніше vikka.ua,

Чемпіонку Європи з боксу Кароліну Махно привітав міський голова (ВІДЕО)

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

ПАТ «Черкасиобленерго»: енергетики розпочали ремонтний період обладнання відкритих розподільних пристроїв

Пресслужба ПАТ «Черкасиобленерго» повідомляє про технічне обслуговування та ремонти енергообладнання протягом року з метою якісного та безаварійного розподілу електричної енергії...

У Черкасах кухарям дитячих садочків збільшать зарплату

Сьогодні депутати Черкаської міської ради ухвалили рішення про надбавку до заробітної плати для кухарів дошкільних закладів. Про це повідомляє...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x