НовиниЧеркащинаНа Черкащині візьмуться за будівництво трьох мультифункціональних спортивних майданчиків

На Черкащині візьмуться за будівництво трьох мультифункціональних спортивних майданчиків

-

- Advertisment -

Будівництво ще трьох мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту погодили на Черкащині. Візьмуться за їхнє будівництво у Золотоноші, Єрках та Кам’янці.

Відповідне рішення 8 листопада ухвалила комісія облдержадміністрації з питань розподілу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту під головуванням першого заступника очільника області Бориса Лебедцова, інформує пресслужба ОДА.

Нагадаємо, області з держбюджету на будівництво мультифункціональних майданчиків, відповідно до постанови КМУ № 571 від липня цього року, розподілили 5,7 млн грн субвенції. Свої 50% фінансування проекту будівництва мають передбачити з місцевих бюджетів. У середньому вартість одного мультифункціонального майданчика сягає 1,2-1,5 млн грн.

"Розвиваючи спортивну інфраструктуру, ми інвестуємо у майбутнє наших дітей, їхнє здоров’я, – каже перший заступник. – Тож зараз маємо оперативно відібрати тих, хто готовий у співфінансуванні з держбюджету будувати у себе мультифункціональний спортивний майданчик. Наразі ми вже відібрали сім охочих. Розглядаємо ще декілька варіантів. Спільно з профільним управлінням продовжуємо плідно працювати у цьому напрямку, аби до кінця року освоїти таку "спортивну" субвенцію".

Відзначимо, мультифункціональний спортивний майданчик має вигляд площинної споруди з поліуретановим покриттям, із нанесенням різнокольорової розмітки. Він відповідно обладнаний для різних ігрових видів спорту. Кожна громада чи місто самостійно обирає ігрові види спорту, які найбільше культивуються серед її мешканців: баскетбол, футбол, гандбол, волейбол та інші.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на території черкаської школи облаштовують баскетбольний майданчик.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x