НовиниНа Черкащині виявили три нелегальні "Мерседеси" (ФОТО)

На Черкащині виявили три нелегальні "Мерседеси" (ФОТО)

-

- Advertisment -

Автомобілі з підробленими документами або зі знищеними номерами агрегатів працівники поліції Черкащини виявляють мало не щодня. На Черкащині з початку року працівники відділу забезпечення безпеки дорожнього руху виявили 43 нелегальні автівки.

27 березня під час відпрацювання міста Умань працівники поліції затримали відразу три нелегальні "Мерседеси". Про це повідомили в Управлінні безпеки дорожнього руху Черкаської області.

Заходи проводили працівники відділу забезпечення БДР та батальйону поліції особливого призначення ГУ НП в Черкаській області.

На вулиці Шевченка, за порушення Правил дорожнього руху правоохоронці зупинили автомобіль Mercedes-ML320. За кермом автівки перебував 43-річний місцевий житель. Під час звірки ідентифікаційних номерів агрегатів по автоматизованих базах даних, встановлено, що номер кузова автомобіля вварено кустарним шляхом, вінкод не відповідає записам в електронній базі.

Пізніше на вулиці Тищика працівники поліції зупинили Mercedes-E240, під керуванням 39-річного жителя м. Умань. При перевірці документів на транспортний засіб, звірки ідентифікаційних номерів агрегатів по автоматизованих базах даних, було встановлено, що свідоцтво про реєстрацію має явні ознаки підробки, номер кузова автомобіля не відповідає записам в електронній базі та wtй автомобіль перебуває на території України з порушенням митного законодавства.

Невдовзі правоохоронці подали знак про зупинку ще одної іномарки. У м. Умань був зупинений автомобіль Mercedes-E300, під керуванням 31-річного місцевого жителя. Під час перевірки документів було встановлено, що свідоцтво про реєстрацію має ознаки підробки, номер кузова автомобіля вварено кустарним шляхом, комплектуючі деталі не відповідають записам у електронній базі поліції.

По всіх трьох фактах на місця подій були викликані слідчо-оперативні групи Уманського відділення поліції. Транспортні засоби затримано та доставлено до відділів поліції. Проводяться слідчі дії.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах виявили нелегальну автозаправку.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У школах Черкас цьогоріч – 1337 випускників

31 травня у Черкасах пролунав останній дзвінок 2023-2024 навчального року. Вже третій рік поспіль українці відзначають це свято в...

На Черкащині у двір працівника ТЦК кинули гранату: члени родини не постраждали

У Катеринополі, що на Черкащині, у двір домоволодіння працівника місцевого ТЦК та СП кинули вибуховий пристрій. Про це повідомляє...

Цікаве:

Топер для дивана: вибираємо правильно

Топер – це тонкий матрац без пружин, який здатний...

Зливи, грози, спека: якими будуть останні дні весни на Черкащині

Фінішує весна 2024. Надмірні дощі березня та квітня вилили...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x