додому Новини Кримінал На Черкащині виявили п’ятьох нелегалів

На Черкащині виявили п’ятьох нелегалів

0
Міграційна служба Черкаської області

На Черкащині працівники міграційної служби виявили п’ятьох порушників. Тепер вони примусово мусять покинути територію України.

Про це повідомляє Міграційна служба Черкаської області.

Так, перший випадок трапився у Христинівці. Там громадянин Молдови на понад місяць прострочив допустимий термін перебування в Україні. 52-річний іноземець сплатить 2040 грн штрафу та до 28 жовтня має примусово покинути територію нашої держави.

Міграційна служба Черкаської області

Ще одного порушника виявили в Умані. Ним став 63-річний громадянин Португалії, який не виїхав з України після сплину дозволеного строку перебування. Іноземець приїхав у Маньківку відвідати хвору матір, а в Умані перебував у справах. Він отримав 1700 грн штрафу та до 27 жовтня має виїхати з України.

На Чигиринщині міграційники оштрафували 46-річну жінку без громадянства. Вона не змінила посвідку на постійне проживання після досягнення 45-річного віку. Зазначимо, що відповідний документ потрібно змінювати у 25 та 45 років. Після обміну жінка отримає біометричну посвідку на постійне проживання строком на 10 років.

Двоє громадян Вірменії сплатять штраф по 2040 грн. Так, 37-річний іноземець, який працював на Уманщині асфальтоукладальником без дозволу на працевлаштування, притягнутий до адміністративної відповідальності за ст. 203 КУпАП. На його 34-річного співвітчизника-роботодавця, який надав робоче місце, склали адміністративний протокол за ст. 204 КУпАП.

Як повідомляв сайт vikka.ua, із Черкаської області примусово повернуть додому громадянку Ізраїлю.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version