НовиниЧеркащинаНа Черкащині виявили посів двометрової коноплі (ФОТО, ВІДЕО)

На Черкащині виявили посів двометрової коноплі (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Працівники Городищенського відділення поліції виявили у дворовому господарстві місцевої жительки посів рослин коноплі. Висота виявлених рослин сягала близько двох метрів. Відкрито кримінальне провадження за статтею 310 Кримінального кодексу України. Нарковмісні рослини вилучено та направлено на експертизу. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП в Черкаській області.

До працівників Городищенського відділення поліції надійшла оперативна інформація, що 38-річна жителька одного із сіл району в себе на городі вирощує рослини коноплі. Дана інформація знайшла своє підтвердження. Правоохоронці провели санкціонований обшук домоволодіння жінки та виявили на городі рослини коноплі, висота яких сягала близько двох метрів. Крім того в домоволодінні підозрюваної поліцейські виявили згорток з марихуаною. Речові докази вилучено та направили на експертизу.

За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено відповідальність у вигляді штрафу, арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі до трьох років. Триває досудове розслідування.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині у безхатька знайшли боєприпаси та наркотики.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська спортсменка стала чемпіонкою Європи з самбо

У місті Нові-Сад, Сербія, відбувся чемпіонат Європи зі спортивного самбо, де за медалі змагалися спортсмени з різних країн. Про...

Підприємець на Черкащині отримав підозру за поширення російської пропаганди

Служба безпеки України викрила прихильника російського режиму, який активно поширював пропагандистські матеріали в соціальних мережах та виправдовував збройну агресію...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x