НовиниНа Черкащині виявили чотири факти розповсюдження порнопродукції

На Черкащині виявили чотири факти розповсюдження порнопродукції

-

- Advertisment -

Працівники відділу боротьби з кіберзлочинністю УМВС в Черкаській області виявили чотири факти розповсюдження відеозаписів на сторінках веб-сайтів, які, згідно висновку експертизи, є продукцією порнографічного характеру. Про це vikka.ua повідомили у прес-службі обласного управління МВС.

Правоохоронці встановили осіб, які причетні до розповсюдження порнографічної продукції. Під час обшуку в місцях проживання підозрюваних було виявлено та вилучено речові докази – DVD-диски, комп’ютерну техніку та мобільні телефони.

За цими фактами були відкриті кримінальні провадження за частиною 2 статті Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання штрафом від ста до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк, з конфіскацією порнографічної кіно – та відеопродукції, засобів її виготовлення і демонстрування.

У ході досудового розслідування за фактами розповсюдження продукції порнографічного характеру двом особам було оголошено про підозру, одній особі обрано міру запобіжного заходу – особисте зобов’язання. Два кримінальних провадження з обвинувальним актом направлено до суду. Триває досудове розслідування.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик прогнозує період стабільного тепла в області

Погода на Черкащині стабілізувалася під впливом антициклону «UWE». Опадів не очікується протягом тижня. Про це повідомляє очільник Черкаського обласного...

Уманчанина госпіталізували до психіатричної лікарні за зберігання зброї та спробу підпалу

Прокурори підтримали публічне обвинувачення у справі 41-річного мешканця Умані за фактом зберігання зброї та умисного грубого порушення громадського порядку....

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x