додому Новини Черкащина На Черкащині виявили 9 місць, де незаконно продавали цигарки

На Черкащині виявили 9 місць, де незаконно продавали цигарки

1

Податківцями та правоохоронцями встановлено факти зберігання та реалізації тютюнових виробів з порушенням вимог діючого законодавства України. Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДПС у Черкаській області.

В ході проведення спільних заходів  на 9 торгівельних об’єктах виявлено ряд суб’єктів господарської діяльності, які зберігали та реалізовували тютюнові вироби імпортного виробництва без марок акцизного податку встановленого зразка та з порушеннями порядку обліку товарних запасів.

Також встановлено факт здійснення діяльності з реалізації тютюнових виробів суб’єктом господарювання без наявності відповідних дозвільних документів (ліцензії на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами). Працівники ГУНП в Черкаській області вилучили нелегальну продукцію з обігу.

На цей час тривають перевірки, в ході яких досліджують джерела постачання незаконних тютюнових виробів, а також наявність документів, що підтверджують облік товарних запасів. За результатами перевірок, до суб’єктів господарювання будуть застосовані штрафні санкції згідно чинного законодавства.

Читайте також: у Ватутіному китайський інвестор сортуватиме екологічний посуд.

Читайте новини vikka.ua у зручному форматі:

телеграм-канал,

сторінка у фейсбуці,

акаунт в інстаграмі,

ми в TikTok.

Усі відео ТК «ВІККА» доступні на ютюб-каналі.

1 коментар

  1. Ну, це звичайна справа. Отже цигарки продають не законо, а наркотику продають з кожного вiкна – кожного дому.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version