додому Новини На Черкащині виховательку дитсадка звинувачують у знущанні над дітьми (ВІДЕО)

На Черкащині виховательку дитсадка звинувачують у знущанні над дітьми (ВІДЕО)

0

У селі Ревбинці Чорнобаївського району батьки звинувачують виховательку місцевого дитсадку у застосуванні сили до їхніх дітей, про це повідомляють "Подробности".

Причиною став інцидент, який стався у садочку тиждень тому.

Братики Денис та Максим Білостоцькі пожалілися мамі, що вихователька буквально тягала їх за вуха. В одного із братів і досі залишилися подряпини та синці.  Двійнята Максим та Денис вже тиждень не ходять до садочка.

"У Дениса була рана на лівому вусі, тут були фіолетові сліди від пальців а зі зворотної сторони були подряпини, тріснута шкіра, синяки. А у Максима було праве вушко", –  зауважує мати двійнят Світлана Білостоцька.

Та от сама вихователь своєї провини не визнає і звинувачує дітей у наклепі.

"Вони поцілили один в одного камінням. А куди? – В ушко! – Куди саме? – Ну ось сюди. А чому рани за вухом? – Ну, я не бачила тих ран!, – запевняє вихователь ревбенського дитсадку Наталя Ємець.

Світлана вже написала скарги в районне управління освіти та сільську раду. Сільський голова обережний у висловлюваннях. За його словами, після освітянської перевірки виховательку обов'язково покарають.

"Якщо це дійсно трапилося і до дитини прикладене фізичне насилля, звичайно це є несумісним із перебуванням на посаді. Якщо це недогляд, то дисциплінарне покарання", – повідомляє сільський голова села Ревбинці Володимир Галушко.

 

 

 

 

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version