НовиниЧеркащинаНа Черкащині випустили 1500 комплектів «власних марок» (ФОТО)

На Черкащині випустили 1500 комплектів «власних марок» (ФОТО)

-

- Advertisment -

Фото родини чи логотип компанії, зображення персонального гербу чи улюблена світлина – усе це можливо зобразити на звичайні поштовій марці. Приклеєна на конверті вона матиме таку ж «силу», як будь-яка інша звичайна поштова марка. Про це кореспонденту vikka.ua розповів керівник Черкаської філії дирекції «Укрпошти» Олександр Марченко.

Марки острова Олдерні (Велика Британія), присвячені пригодам Шерлока Холмса

Проект унікальний і досить специфічний, зізнаються в дирекції «Укрпошти». Серед замовників, як звичайні громадяни, так і компанії. З 2007 року (відтоді, як почав діяти цей проект в Україні) на Черкащині випустили 1500 комплектів «власних марок».

Наприклад, на День міста Черкаси черкаська дирекція порадувала містян поштовими марками із зображеннями Черкас. Серед світлин – Кременчуцьке водосховище і Палац одруження.  За словами Олександра Марченка, поштова марка із зображенням «Черкаська дамба. Кременчуцьке водосховище» має 130 тисяч екземплярів. Натомість тираж поштового блоку про Черкаську область зі світлиною Палацу одружень складає 20 тисяч примірників.

«На «Власній марці» можна зобразити будь-що: від логотипу компанії до власної світлини чи фото домашнього улюбленця. Із 2007 року у нас було 500 замовників фізичних осіб, яким ми виготовили 500 комплектів марок і 20 замовників – юридичних осіб, яким було зроблено 1000 комплектів», – розповів Олександр Марченко.

Комплект – це 9 марок. Вартість – 250-270 грн. Дизайн може бути як «Укрпошти», так і замовника.

«На жаль, у нас в Україні цей проект не надто поширений. В країнах Європи власні марки замовляють на день народження когось із членів родини, на якість пам’ятні дати чи, приміром, на ювілеї. Цей проект там працює з 1999 року. Тема персоніфікація  в Європі досить популярна. Хоче, наприклад, людина відобразити свою улюблену тварину чи домашнього улюбленця на поштовій марці, вона це робить», – розповів Олександр Марченко.

Серед замовників «Власної марки» на Черкащині були компанія «Кернел», газета «Світлий шлях», ТОВ «Черкасиенергозбут», Уманський національний університет садівництва та інші.

Як повідомялв сайт vikka.ua, жителі Черкас заробляють на зборі каштанів (відео)

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x