НовиниЧеркащинаНа Черкащині вилучили склотари з пробками на понад мільйон...

На Черкащині вилучили склотари з пробками на понад мільйон гривень (ФОТО)

-

- Advertisment -

Фіскали та митники на Черкащині зупинили ввезення на територію України товарів із приховуванням від митного контролю і вилучили склотару з пробками до неї на 1,3 мільйонів гривень. Про це повідомляє прес-служба ДФС у Черкаській області.

Одне з черкаських підприємств уклало із підприємством США контракт на поставку з Китаю склотари та пробок до неї. 16 листопада в зону митного контролю митного поста "Північний" Черкаської митниці ДФС в напрямку "в’їзд в Україну" заїхали два вантажні автомобілі "DAF" із напівпричепами. За поданими до митного контролю товаросупровідними документами, через кордон в митному режимі "імпорт" переміщувались склотара та пробки до неї вартістю 489,7 тис.грн.

Разом з тим, як встановили оперативники фіскальної служби, вартість ввезених на митну територію України товарів значно перевищила задекларовану.

У подальшому, під час проведення митного контролю та повного митного огляду вантажу зафіксовано, що фактична вартість ввезених на митну територію України товарів становить $48,1 тис. або майже 1,3 млн. грн.

Наразі Черкаською митницею складено протокол про порушення митних правил за ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України, згідно з яким вказані товарно-матеріальні цінності загальною вартістю 1,3 млн.грн. вилучено, а до порушника застосовано штрафні санкції в розмірі 100% вартості товару.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Золотоноші прикрили діяльність двох гральних закладів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Учасникам ДФТГ надаватимуть виплати з міського бюджету Черкас (ВІДЕО)

Кожному учаснику формування з міського бюджету цьогоріч виділять матеріальну виплату в розмірі 30 тис. грн. Про це повідомляє власний...

Черкащан попереджають про небезпечні пориви вітру

Завтра, 24 квітня, в місті Черкаси та на території області очікуються небезпечні пориви вітру. Про це повідомляє Черкаський обласний...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x