додому Новини Черкаси На Черкащині викрили злочинну групу, яка незаконно збувала психотропи (ВІДЕО)

На Черкащині викрили злочинну групу, яка незаконно збувала психотропи (ВІДЕО)

0

На Черкащині поліція викрила злочинну групу з 5 місцевих. 32-річний черкащанин налагодив постачання психотропної речовини та надавав її для збуту своїм спільникам. Про це повідомила пресслужба поліції Черкаської області.

Організатор розприділяв функції, визначав ролі кожного з учасників та налагодив канали збуту психотропної речовини на території Черкас. Збут відбувався на вулицях міста та за місцем проживання двох обвинувачених. 

YouTube video player

Поліцейські здійснили 5 обшуків автомобілів та місць проживання учасників. Під час цих заходів вилучили психотропну речовину, обіг якої обмежено – амфетамін. Також знайшли електронні ваги, пакувальний матеріал у великій кількості, а також мобільні телефони, які використовували члени злочинної групи для спілкування з «клієнтами».

Всім учасникам злочинної групи слідчі поліції повідомили про підозри та за їх клопотанням суд обрав запобіжні заходи затриманим у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави.

На кошти, які отримали обвинувачені від збуту психотропної речовини, що знаходяться на банківських рахунках, накладено арешт.

Членам організації загрожує до 12 років позбавлення волі. 

 

Читайте також:

Служба безпеки України викрила ще одну агентку фсб у ході спецоперації у Черкаській області. За вказівкою ворога зловмисниця збирала інформацію про місця базування та переміщення Сил оборони на території регіону.

 

Приєднуйтеся до телекомпанії ВІККА:

Читайте новини на сайті: https://www.vikka.ua

Підписуйтеся на Telegram: https://t.me/vikka_news

Коментуйте в Facebook: https://www.facebook.com/TelekanalVIKKA

Дивіться в Instagram: https://www.instagram.com/vikka_tv

Підтримайте донатами: А-банк 5375235110071785

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version