НовиниНа Черкащині викрали й закатували чоловіка, нібито винного в...

На Черкащині викрали й закатували чоловіка, нібито винного в пограбуванні депутата райради (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

У ніч проти 6 серпня четверо невідомих викрали 29-річного Олега Костюченка. Відвезли за 60 км у сусідній район і катували близько 8 годин. Вимагали зізнатися у крадіжці 300 тис. грн. Гроші зникли з будинку депутата Жашківської райради 30-річного Віталія Шелестовського, пише "Газета по-українськи".

"Ми вже спали. Серед ночі четверо чоловіків витягли шибку у вікні. Відкрили двері й зайшли. Були з ліхтариками, кийками. Вдарили мене по нозі, на голову кинули подушку. Потім почали бити Олега. Зав'язали йому очі й посадили в машину. Мені наказали мовчати, інакше спалять разом із хатою, – розповідає як усе сталося Вікторія Костюченко з села Вільшанка Жашківського району на Черкащині.

Правоохоронці знайшли побитого Олега Костюченка ввечері 6 серпня і відвезли до реанімаційного відділення райлікарні. За 10 днів чоловік помер.

– Я весь час була поруч з Олегом, – каже вдова Вікторія. – Устиг розказати, як над ним знущалися. Змушували пити щось червоне. Потім у лікарні в крові Олега виявили наркотики.

Своїх викрадачів-садистів Олег упізнав. Казав, бачив їх, коли працював на будівництві в Шелестовського. Торік зводили йому свинокомплекс. Перед смертю також зізнався, що слідчий просив його змінити свідчення. Щоб не свідчив проти депутата. Мовляв, ніхто його не бив, сам упав.

Віталій Шелестовський з родиною живе в селі Марійка Жашківського району. Має там фермерське господарство.

– Перед нападом до села приїжджали родичі Шелестовського. Питали, де живе Костюченко. Казали, гроші за якусь роботу мають віддати. А вночі Олега викрали, – говорить Ярослава Михайленко, сестра Вікторії.

Олег помер від набряку головного мозку, за висновками експертів.

– Лікарі не хотіли казати, від чого Олега не стало. Розповідали, що в нього був букет хронічних хвороб. Відмовлялися брати в реанімацію. Прийдуть, подивляться і йдуть, – додає Ярослава.

Віталія Шелестовського пограбували 25 липня. Винних не знайшли.

– Про крадіжку заявив у поліцію, але й сам провів розслідування, – говорить він. – Того дня біля мого будинку бачили двох чоловіків у зеленому "бусі". Таку машину помітив у дворі Олега. З'ясував, що авто належить родичу його дружини – Ігореві Михайленку. Має дві судимості. ­Думаю, це він організував пограбування. В подільники взяв сусіда, за описом свідків. Усі докази передав слідчим. Та злодіїв досі не затримали, вони ­переховуються. У розшук їх не оголошували.

– До Олега претензій не мав. Коли його викрали, я був на морі, – продовжує Віталій Шелестовський. – До мене подзвонили із поліції й сказали, що Олег дав покази про пограбування. Проти кого – не знаю, мені не розповіли. За кілька днів – знову дзвінок. Повідомили, що Олег потрапив у лікарню з побоями. Підозрюють мене. Дурня. Костюченко був єдиним свідком, який міг розповісти про справжніх злодіїв. Думаю, його за це й побили. Я зацікавлений, щоб справу розслідували і знайшли винних.

Олега Костюченка поховали 18 серпня.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Чигиринщині сварка двох чоловіків закінчилась убивством.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах змагалися юні дружини рятувальників-пожежників (ВІДЕО)

Гасили пожежу, проходили естафету та в'язали вузли. В одній з черкаських шкіл відбувся захід з пожежної підготовки. 9 команд...

День вишиванки у Черкасах зібрав майстринь народного мистецтва, артистів, політиків (ВІДЕО)

Черкаський сквер прикрасили вишитими рушниками. Тут зібралися місцеві жителі, вбрані у національний одяг - з нагоди Дня Вишиванки. Інформує...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x