НовиниБезпекаНа Черкащині відзначили «воїнів світла»

На Черкащині відзначили «воїнів світла»

-

- Advertisment -

З нагоди Дня енергетика у адмінбудівлі ПАТ «Черкасиобленерго» зібралися почесні гості, колеги та партнери, добрі друзі колективу підприємства, щоб подякувати за плідну співпрацю та привітати з професійним святом “воїнів світла”. Про це інформує сайт “Черкасиобленерго”.

Під час заходу почесними грамотами, подяками та теплими словами відзначили кращих у професії енергетиків та усіх, хто сьогодні надійно та професійно, незважаючи на складні обставини та напружений графік роботи, тримає енергетичний фронт Черкащини.

Зі словами вдячності до енергетиків звернувся начальник Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець.

– Енергетика – це галузь, яка є визначальною у розумінні стійкості нашої держави. Щоранку я розпочинаю свій робочий день зі спілкування з оборонними органами, а потім ми спільно обговорюємо ситуацію по області з енергетиками. Коли ми інформуємо черкащан, що не дивлячись на велику кількість пошкоджень енергетичної інфраструктури, електропостачання відновлюється, то це означає, що за цим стоїть клопітка цілодобова робота 24/7. У нас нині багато фронтів, найголовніший з яких – це військовий. Але ваш професіоналізм, стійкість та незламність проявляється у ваших професійних рішеннях. Від імені усієї громади Черкащини дякую вам, шановні енергетики, за гідну працю. У вас чудовий колектив і я переконаний, що світло завжди перемагає темряву. Ви – наші герої. Разом до перемоги,- сказав Ігор Табурець.

Від усіх жителів міста Черкаси слова вдячності передав міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

– Ми прекрасно розуміємо, що нині маємо справу з дуже підступним та жорстоким ворогом. Втім завдяки нашим Збройним Силам України, надійному тилу, енергетикам ми обов’язково вистоїмо і переможемо. Я впевнений, що наші енергетики роблять усе можливе, щоб у домівках черкащан було світло. Шановні енергетики, велике спасибі вам за вашу роботу,- зазначив Анатолій Бондаренко.

Про найважливіші пріоритети в роботі енергетиків та їх титанічну працю в умовах воєнного стану розповів голова правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олег Самчук.

– Найважливіше, що ми сьогодні маємо робити з вами – це допомагати Збройним Силам України. Завдяки їм ми сьогодні працюємо, виконуємо свої завдання і тримаємо надійний тил. Я вдячний колективу ПАТ «Черкасиобленерго» за те, що ми вистояли і продовжуємо протистояти ворогу. Як би складно не було, але Товариство виконало усю роботу, пов’язану з підготовкою до зимового періоду і продовжуємо виконання свого найважливішого завдання – енергозабезпечення споживачів Черкащини. Я щиро вдячний за тісну співпрацю та взаєморозуміння органам місцевої влади, за конструктивний діалог, спрямований на забезпечення стабільного функціонування важливих галузей області,- відзначив Олег Самчук. – Хочу також зауважити, що Товариство допомагало і продовжує допомагати Збройним Силам України. З перших днів повномасштабного вторгнення ми тримаємо руку на пульсі потреб наших воїнів. За цей час компанія допомогла ЗСУ на суму понад 50 мільйонів гривень і не відмовила жодній військовій частині. Це і каремати, тепловізори, військове спорядження, одяг, автомобілі, квадроцикли, квадрокоптери та багато інших потреб. У нас є два головних завдання – енергетичний фронт та волонтерський, і ми продовжуватимемо це робити аж до самої перемоги.

Від імені українського парламенту привітав енергетиків з професійним святом народний депутат України Сергій Нагорняк.

– Хочу передати слова подяки та привітання від Верховної Ради України та вручити керівникові ПАТ «Черкасиобленерго» та усьому колективу подяку від голови Верховної Ради України за вашу надійну та стабільну роботу в галузі енергетики. Дуже приємно, що на Черкащині є злагоджена робота усіх гілок влади. Вдячний кожному енергетику за значний особистий внесок у забезпечення сталої роботи підприємства,- наголосив Сергій Нагорняк.

Вітання енергетикам передав голова Наглядової ради ПАТ «Черкасиобленерго» Василь Богатир.

– Хочу пригадати слова нашого головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного: «Як би тяжко нам не було, але соромно точно не буде». Я впевнений, що нам усім ніколи не буде соромно за нашу країну. Енергетик – це професія прекрасних, відповідальних людей. І мені дуже приємно співпрацювати з вами,- наголосив Василь Богатир.

Також звернувся до усіх присутніх голова правління ПРАТ «Черкаське хімволокно» Віктор Олексенко.

– Хочу подякувати працівникам за надійну та відповідальну роботу. Бажаю усім нам вистояти і дочекатися нашої перемоги і найголовніше – зберегти нашу енергосистему. Впевнений, що після перемоги ми докладемо максимум зусиль, щоб створити єдину модернізовану та надійно захищену енергетичну систему, гідну європейської країни. Нехай цей рік стане переломним моментом і принесе нашій країні позитивні зміни,- розповів Віктор Олексенко.

Відзначив роботу енергетиків і голова Черкаської обласної організації профспілки працівників енергетики Олександр Молдованов.

– Від щирого серця дякую вам за вашу роботу. Я впевнений, що кожен із вас не помилився, коли в молоді роки обрав професію енергетика, бо ви надійно тримаєте енергетичний фронт. Бажаю вам професійного зростання, витримки, безперебійної та стабільної роботи, успіхів у вашій добрій справі. Дякую за те, що ви надали величезну допомогу Збройним Силам. Це надзвичайно важливо,- підсумував Олександр Молдованов.

Черкащина – це земля справжніх патріотів української держави, де злагоджено працюють усі представники громади і влади на благо розквіту рідного краю та України, а головне – спільної перемоги над ворогом. Тому і надалі кожен на своєму місці продовжуватиме виконувати свої завдання.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Золотоніщині горіла машина у гаражі

У селі Гладківщина Піщанської ТГ днями сталася пожежа в приватному гаражі. Про це пишуть на сторінці Добровольці Черкащини. За викликом...

Черкаський гідрометцентр попереджає про негоду

На Черкащині тримається прохолодна дощова погода. Чого чекати на вихідних - пише директор Черкаського гідрометцентру Віталій Постригань. За 4 доби...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x