НовиниЧеркащинаНа Черкащині відремонтовано 10 кілометрів автодороги "Київ-Одеса"

На Черкащині відремонтовано 10 кілометрів автодороги "Київ-Одеса"

-

- Advertisment -

У Черкаській області відремонтовано ділянку дороги М-05 км 143+028 – км 152+918 у Жашківському районі загальною протяжністю 10 км.

Про це повідомляє пресслужба САД у Черкаській області.

На кордоні Черкаської та Київської областей 24 червня відбулося урочисте відкриття відремонтованих ділянок міжнародної дороги.

За словами керівника Служби автодоріг області Юрія Журавльова, завершення ремонту цієї ділянки автодороги М-05 дозволить підвищити економічний та туристичний потенціал Черкаської області. Це перший крок у відновленні Європейського автомобільного маршруту Е95 та Європейського транспортного коридору № 9 у межах Черкаської області.

Підрядним підприємством було виконано комплекс робіт під час проведення поточного середнього ремонту ділянки км 143+028 – км 152+918 автодороги М-05 Київ-Одеса. Під час ремонту повністю відновлено проїзну частину (влаштовано три шари асфальтобетонного покриття), укріплено узбіччя, влаштовано з’їзди з автодороги, тротуари, бар’єрне огородження, бордюри, нанесено пластикову дорожню розмітку та встановлено нові дорожні знаки та сигнальні стовпчики. Також відновлено 7 перехресть і примикань, виконано ремонт транспортної розв’язки у різних рівнях, відремонтовано існуючі автобусні зупинки, 10 водопропускних споруд та два шляхопроводи.

У 2020 Службою автомобільних доріг у Черкаській області заплановано відновити покриття на 234 км автодоріг державного значення. Наразі проводиться поточний середній ремонт на іншій автодорозі міжнародного значення М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка на ділянці км 543+396-км 550+833. Буде відновлено покриття 7,4 км автодороги М-12 на обході міста Умань.

За словами голови Укравтодору Олександра Кубракова, у 2020 році збираються завершити розроблення проєктно-кошторисної документації на ремонт ділянки протяжністю 85 км у Черкаській області, а ремонтні роботи мають розпочатися вже у 2021 році.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Звенигородщині розпочали ремонт дороги.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині зафіксували 15 випадків хвороби Лайма

Протягом цього року на Черкащині зафіксували 15 випадків хвороби Лайма. Про це повідомляє пресслужба Черкаського обласного центру контролю й...

Черкаські патрульні виявили водія без прав та транспортний засіб із підробленим VIN-номером

Вчора, близько 10 години, патрульні на вулиці Героїв Холодного Яру помітили автомобіль Ford Transit, який рухався з порушенням правил...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x