НовиниЧеркащинаНа Черкащині відновили рух транспорту відремонтованим шляхопроводом (ФОТО)

На Черкащині відновили рух транспорту відремонтованим шляхопроводом (ФОТО)

-

- Advertisment -

У Христинівському районі біля села Сичівка на міжнародній автодорозі державного значення М-12 відновлено рух автотранспорту реконструйованим цього року шляхопроводом через залізничну колію.

Роботи з реконструкції розпочалися у травні 2019 року та тривали 6 місяців, повідомила пресслужба САД у Черкаській області.

Під час реконструкції шляхопроводу було значно розширено проїзну частину, збудовано нову конструкцію прогонової споруди шляхопроводу, влаштовано водовідведення та гідроізоляцію, облаштовано тротуари, влаштовано нове бар’єрне та перильне огородження, нанесено дорожню розмітку та встановлено нові дорожні знаки.

На підходах до шляхопроводу зі сторони Вінниці та Умані на автодорозі М-12 влаштовано три шари асфальтобетонного покриття, влаштовано нові автопавільйони для очікування громадського транспорту, тротуари.

Старий шляхопровід через залізничну колію було побудовано ще у 1961 році. У результаті його довготривалої експлуатації (більше 58-ми років), негативного впливу кліматичних умов, збільшення інтенсивності руху автомобільного транспорту, у тому числі великовагового більше 40 тонн, відбувалося руйнування балок прогонових будов, деформаційних швів та асфальтобетонного покриття.

Останній раз реконструкція штучної споруди на автошляхах Черкаської області проводилася минулого року – на автодорозі М-12 Стрий–Тернопіль–Кропивницький–Знам’янка було проведено реконструкцію шляхопроводу через залізничну колію на ділянці км 535+696. Було демонтовано старий шляхопровід, який був в аварійному стані, а на його місці збудовано новий.

Окрім того, в Уманському та Христинівському районах минулого року було проведено поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення М-12 Стрий–Тернопіль–Кропивницький–Знам’янка.

Як повідомляв сайт vikka.ua, автодорогу міжнародного значення завершують ремонтувати на Черкащині.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські фахівці охорони здоров’я їздили у громади, щоб нагадати про важливість щеплень

Із нагоди Всесвітнього тижня імунізації на Черкащині провели виїзні заходи з вакцинації. Усього за тиждень на вакцинально-профілактичних сесіях вакцинувалися...

Разом виходить смачніше: як черкащанка Юлія Кузнець із дітьми готує паски (ВІДЕО)

Сезон підготовки до Великодніх свят розпочато. Черкащанка Юлія щороку разом з дітками випікає паски. До себе на кухню запросила...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x