НовиниЧеркащинаНа Черкащині відкривається полювання на копитних та хутрових тварин

На Черкащині відкривається полювання на копитних та хутрових тварин

-

- Advertisment -

На території Черкаської області з 4 листопада відкривається полювання на копитних тварин та хутрових звірів. Державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Черкаської області за участі громадських інспекторів з охорони довкілля, заплановано проведення рейдових заходів по виявленню та упередженню фактів незаконного полювання та браконьєрства. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник начальника Державної екологічної інспекції у Черкаській області Олександр Позняков.

За порушення правил та термінів полювання мисливці будуть нести адміністративну відповідальність, з накладенням штрафу на громадян від 102 до 1020 гривень, на посадових осіб — від 510 до 1530 гривень. За грубі порушення правил полювання (браконьєрство) передбачена кримінальна відповідальність.

Цього року майже в чотири рази збільшено розмір відшкодування збитків за браконьєрство. Розмір стягнення за незаконне добування або знищення лося збільшено до 80 тисяч гривень (було 20 тисяч), оленя європейського до 60 тисяч гривень (було 15 тисяч), оленя плямистого до 50 тисяч гривень, лані до 40 тисяч гривень (було 10 тисяч), козулі до 32 тисяч гривень (було 8 тисяч).

Також було збільшено суми відшкодування за незаконне добування або знищення хутрових. Зокрема, за бобра — 10 тисяч гривень (було 2600 гривень), зайця — русака — 8 тисяч гривень (було 500 гривень).

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині група браконьєрів наловила риби на понад 30 тисяч.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x