НовиниЧеркащинаНа Черкащині відкрили фітнес-бібліотеку (ВІДЕО)

На Черкащині відкрили фітнес-бібліотеку (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

У селі Моринці, на Черкащині відкрили унікальну фітнес-бібліотеку. Там, поряд із книжковими полицями розташовані тренажери. На такий крок керівництво закладу пішло задля збільшення кількості відвідувачів. Про це йдеться в сюжеті "5 каналу".

Поряд із книжковими стелажами у бібліотеці встановили п'ять тренажерів. Також там є гантелі та м'ячі для виконання фізичних вправ. Школярі впевнені: таке поєднання дає можливість бути в гарній фізичній та інтелектуальній формі.

Відкрили незвичний зал три місяці тому, відтоді відвідувачів більшає щодня, зізнаються у бібліотеці. Найбільше охочих серед хлопців-старшокласників. У перерві між підходами вони встигають і оглянути книжкові стелажі.

Тренеркою у незвичайній спортивній залі є бібліотекарка Лариса Стрикаль. Жінка зізнається, що раніше і уявити не могла, що колись навчатиме дітей спорту. Нині, начитавшись спортивної літератури, показує, як качати м'язи.

"Сама бібліотека, як така, з плином часу втрачає свою актуальність, треба щось новеньке. Чи стали більше читати? Звичайно! Цікавіть з'явилась у дітей", – міркує бібліотекар-тренер.

Ті, хто раніше спортом не займався і не вміють правильно виконувати вправи – знаходять програми тренувань у спеціалізованій літературі. Створення фітнес-бібліотеки коштувало місцевій територіальній громаді 60 тис. грн.

Невдовзі у бібліотеці планують встановити комп'ютери та підключити інтернет. Тоді відвідувачі зможуть і готувати реферати, і дивитися програми тренувань онлайн.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Золотоноші запропонували свою версію Державного Гімну.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

ПАТ «Черкасиобленерго»: енергетики розпочали ремонтний період обладнання відкритих розподільних пристроїв

Пресслужба ПАТ «Черкасиобленерго» повідомляє про технічне обслуговування та ремонти енергообладнання протягом року з метою якісного та безаварійного розподілу електричної енергії...

У Черкасах кухарям дитячих садочків збільшать зарплату

Сьогодні депутати Черкаської міської ради ухвалили рішення про надбавку до заробітної плати для кухарів дошкільних закладів. Про це повідомляє...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x