додому Новини Черкащина На Черкащині відбулися Всеукраїнські змагання між козаками (ФОТО)

На Черкащині відбулися Всеукраїнські змагання між козаками (ФОТО)

0

Всеукраїнські змагання "СІЧ – сила і честь", спрямовані на ушанування героїв боротьби українського народу за незалежність і територіальну цілісність України відбулись в урочищі Холодний Яр. Про це повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

На змагання з’їхалось 200 молодих людей з Волинської, Рівненської, Житомирської, Київської, Чернігівської, Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської, Вінницької, Черкаської, Полтавської, Донецької, Луганської, Одеської областей та м. Київ.

Упродовж 4 днів 2 команди: "Сотня ім. Гонти" та "Чорне Сонце" змагались за перемогу. Суть гри полягала в боротьбі за прапор.

Загалом відбулось 5 боїв, у яких по черзі перемагала кожна з сотень. Проте по завершенню змагань перемогу здобула "Сотня ім.Гонти", бійці якої змогли отримати та зберегти до кінця в себе прапори обох команд.

"Нам важко зрозуміти ті емоції та відчуття людей, що боролись та досі відстоюють незалежність нашої держави. Але ми повинні бути готові стати на захист та продовжити справу попередників. Боротьба триває і саме, відвідуючи такі заходи, ми починаємо краще розуміти всю важливість та відповідальність, що постає перед нами", – прокоментував учасник змагань Сашко з Луцька.

Як повідомляв сайт vikka.ua, в Оршанці пройшли змагання юних друзів прикордонників.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version